Tietosuojaseloste




Tietosuojaseloste

Kuka kerää henkilötietojasi?

Huittisten Kirjakauppa Oy on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

 

Huittisten Kirjakauppa Oy

Lauttakylänkatu 6

Y-tunnus: 2600649-4

www.huittistenkirjakauppa.fi

myynti@huittistenkirjakauppa.fi

puh. 02 566 444

 

Yhteyshenkilö:

Joni Haapala

040 1726 392

joni.haapala@gmail.com

 

Kenen tietoja käsittelemme

- Huittisten Kirjakauppa Oy:n asiakkaat

- huittistenkirjakauppa.fi verkkokaupan käyttäjät

 

Tiedot, joita käsittelemme

Käsittelemme ainoastaan niitä tietoja, jotka olet rekisteröityessäsi ilmoittanut, kuten:

- Nimi

- Puhelinnumero

- Sähköpostiosoite

- Ostetut tuotteet 

Miksi käsittelemme tietojasi

Käsittelemme tietojasi hoitaaksemme asiakassuhdettasi sekä markkinointiin.

 

Mistä saamme tiedot

Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan ostaessa verkkokaupastamme tai asiakkaan rekisteröityessään verkkokauppaan. Emme osta tietoja ulkopuolisilta toimijoilta.

 

Kenellä on pääsy tietoihisi?

Tietoihin pääsee käsiksi vain Huittisten Kirjakaupan yhteistyökumppanit, jotka ovat välttämättömiä yritystoiminnan kannalta. 

Kuinka kauan käsittelemme tietojasi

Käsittelemme tietojasi pääsääntöisesti niin kauan kuin se on tarpeen.

 

Mitä oikeuksia sinulla on?

- Sinulla on oikeus tietojesi tarkastamiseen milloin tahansa ja pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. 

- Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä. Voit muokata tietojasi itse verkkokaupan tilisi asetuksissa.

- Sinulla on oikeus poistaa kaikki Huittisten kirjakaupan käsittelemät henkilötietosi milloin tahansa. Huomioi, että henkilötietoja ei voi poistaa kun asiaasi käsitellään asiakaspalvelussa, sinulla on avoin tilaus, jota ei ole vielä toimitettu, sinulla on maksamattomia laskuja Huittisten Kirjakauppa Oy:lle tai muita olennaisia keskeneräisiä asiakkuuteen liittyviä asioita.

- Sinulla on oikeus suoramarkkinointikieltoon.

- Sinulla on oikeus perua uutiskirjeen tilaus.

 

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle: 

Jos mielestäsi Huittisten Kirjakauppa käsittelee henkilötietojasi väärin, voit ottaa meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

Kaikissa näissä edellämainituissa asioissa ota ensin yhteys asiakaspalveluumme puh. 02 566 444 tai myynti@huittistenkirjakauppa.fi

 

Kuinka suojaamme tietosi

- Henkilötietoihin on pääsy vain henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja asiakkuuden hoitamista varten

 

24.5.2018
Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen  /679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Huittisten Kirjakaupan asiakkaille sekä verkkosivujen käyttäjille.